Monday, 22 October 2012

shuttttt...

Then i'll choose my path
.....….… its silence.......
Dats make me better

buta mata atau buta hati

Harus ke kau wujud kat cni
Dalam hati aku niii
Sbb... Semua mata pndangan kau pada
dia
Mulut dan syuman kau pada siapa?
Xprasan ke kewujudan aku?

Atau

Mmg aku xpernah ada dalam dunia kelopak kewujudan mata kau

Xpernah aku fikir ini kerja sia2
Siang malam ralat memikirkan kau
Panas sejuk tersenyum mlihat foto kau
Malu segan melawan mata demi meratah kerinduan sekiranya kau wujud pada pandangan

Gelak tawa yg tak habes bila menyebut nama kau



Maseh xnmpak?
Buta ke
Atau buta hati
Kerana buta mata pun masih dpt melihat hati

Sunday, 21 October 2012

Monday, 1 October 2012

I miss blogging like hell...
miss sharing pictures and fellin in da blog
miss staring at my post blog again n again...
miss all the moment

but since stay kat rumah sewa dah xde WiFi.. so xdpt la nk on9 as ussual
so sad an....


and i wanna share something,,,,
tempoh ari aku ade bt cupcake with my buddies for sbject Marketing..
so we decide to make cupcake with a cute decoration as icing as well

so wanna se how its look???

here...taaadaaaaaa
after baked n b4 make da icing



after da decoration